2007. november 12., hétfő

TrackMania Nations - Ingyenesen letölthető pc game ;)

A letöltéshez kattints ide!

A játékot az Electronic Sports World Cup versenyre adták ki. Miután letöltöttem a Track Mania kipróbálható verzióját, egyszerűen nem lehetett elcsábítani a géptől. Mivel is hódította meg a játékosok szívét a program? A változatosságával. Számtalan pályán küzdhettünk interneten illetve LAN-on keresztül, a beépített kiváló pályaszerkesztő segítségével pedig saját magunk által megkreált pályákon száguldozhattunk. Ez egy olyan program, amelyért valóban érdemes volt ellátogatni egy boltba és lepengetni érte a 7000 forintot. A program súlypontja idővel természetesen az online módra helyeződött, és a folytatások után az i-re a pontot most a Trackmania Nations tette fel végleg.
A Trackmania Nationst felfoghatjuk ajándékképpen is, hiszen a fejlesztés teljes mértékben ingyenes! Mindösszesen egy 265 megás csomagot kell letöltenünk és egy apró regisztrációs formulát kitölteni, és máris kezdetét veheti a móka. A netes szórakozás mellett gondoltak azokra is, akik nem élvezhetik az internet adta lehetőségeket, ők számtalan pályán és nehézségi fokban repeszthetnek. Több szót nem is vesztegetek az egyjátékos módra, hiszen hasonlóan az elődökhöz, a Nations lelke is az internetes játék.
A szerver kiválasztása után játékunk során a program mögött dolgozó adatbázis minden rezdülésünket rögzíti, és a különböző eredményeket pontokkal jutalmazza, ami egy állandóan frissülő listára kerül; esetünkben Magyarország pontjait gyarapítja a többi ország ellenében. A grafika szerintem valami eszméletlen hangulatos, hihetetlenül megdobják az összképet a futurisztikus világra jellemző modern formák. Egyedül a zene olyan, ami nem mindenkinek lesz ínyére, de azért gondoljunk bele, a dolog az utolsó pixelig igényes és ingyenes.

Gépigény:

WINDOWS 98/ME/2000/XP
PENTIUM 2 450Mhz
RAM 64MB
4X CDROM
DX9 KOMPATIBILIS 3D VIDEO KÁRTYA (16MB RAM)
16 BITES HANGKÁRTYA
300MB MEREVLEMEZ
56K MODEM NETES JÁTÉKHOZ

Screenshots:

Trackmania - Nations Trackmania - Nations Trackmania - Nations Trackmania - Nations

Gameplay:

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

WINDOWS-7-EN NEM FUT .

Névtelen írta...

akkor te bizony elnéztél valamit nekem több gépen is simán megy win 7 alatt.

Névtelen írta...

hulye vagy siman megy w7 alatt is

Névtelen írta...

lol ezt benézted

Névtelen írta...

Itt is megy Win 7 Pro alatt. Cumi. :)

Névtelen írta...

de bénák vagytok...