2007. november 19., hétfő

Pokoli Szomszédok 2 avagy Woodyék ezúttal a vízben lógatják

Demó letöltése ITT!

A valóságshow folytatódik, a szomszédbosszantás művészetének magasiskolájában a következő osztályba léphetünk. Erre az ideális alkalom akkor kínálkozik, amikor a többszörös idegösszeroppanáson átesett szomszéd megfáradt idegeit egy különféle egzotikus helyszíneket érintő, világkörüli hajóút alkalmával kívánja kisimítani. A kis „ügyülübügyülüt” elkíséri az útra mamucikája is, ami azonnali cselekvésre és csomagolásra ösztönzi Woodyt és a stábot, hogy elkísérjék a szerencsétlen embert és szülőjét, pokollá változtatva számukra az ideálisnak induló nyaralássorozatot.

Bár a grafikus motor nem változott, a játékhoz így is tökéletesen megfelel, ráadásul az igazán részlet gazdag, folyamatos és aprólékos animáció könnyedén feledteti velünk, hogy egy alapvetően kisebb felbontású, statikus képet nézünk. A játéktér ráadásul tömve van tárgyakkal, amelyeket nem egy esetben többször is felhasználhatunk a csínyekhez (ilyenkor lehet agyalni, hogy vajon hol is láttuk a nekünk kellő tárgyat, és ha véletlen beugrik, akkor csámpázhatunk vissza érte).
Rövidsége ellenére a Pokoli Szomszédok 2 remek kikapcsolódást nyújt, akinek tetszett az első rész, már feltehetőleg az újság átlapozása közben elindította a telepítést. Ezzel egyébként semmi gond nem lehet, lévén, hogy szemtelenül alacsony a gépigény: már egy 266 MHz-es processzorral elboldogulunk, és kemény 8(!) mega videomemóriával megelégszik. Addiktivitás szempontjából még a WoW-val is versenyre kellhet, csak éppen itt a „nézzünk meg még egy pályát” jelenség ütközik ki a játékosokon. Bár eddig még nem mondtam, de gondolom egyértelmű, hogy a játék teljesen magyar nyelvű verzióban került fel a lemezre.

Gépigény:

Processzor: 233 MHz
Operációs rendszer: Windows 98/ME/2000/XP
Memória: 128 MB
VGA kártya: 8 MB

Képek:

 

Trailer:

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

szeretnék ha lehetne játtszani a keresö programokon ezzel a játékkal
POKOLI SZOMSZÉDOK ÉS SÜRGÖS LENNE HOGY NE UNATKOZZANAK AZOK AKIKNEK EZ A JOHH JÁTÉK NINCS MEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

ezért kell letölteni a demot te észlény...^^

Névtelen írta...

nagyon király a játék

Névtelen írta...

nekem a második pály után nem megy tovább hogy kell a harmadikra menni

Liza Emese írta...

nekem nagyon tetszik
apa meg a bátyámnak ők már végig vitték

én nem tudok le szálni a játékról
annyira tetszik!

Toth írta...

sziasztok en ezt nem ertem letöltötem a demojat de a tejes jatekat nem lehet segitsen mart valaki meg nincsen vgakartyam lehet az a baj????nagyon megköszönem ha valaki segitene email cimem livike.livia638@googlemail.com

Névtelen írta...

hello!
valaki nem tudja hogy kell letölteni a pokoli szomszédokat?
(magyar nyelven)?

Névtelen írta...

Jó hülye vagy!
Ez a játék teljesen újonnan 1000Ft..
Vedd meg!

Névtelen írta...

Hello nekem megvan az 1-4-ig de szerintem az elsö 2 nem nagy szám bár ez a2.rész nem sikerült valami roszra föleg hogy itt is ott van az a "teves"/"kedves" mama:-)
de a feleséget bírom igazán:)

Névtelen írta...

hogy kell letölteni az egész játékok léccci segitsetek nekem !